Om Carpenter i Mälardalen

Vissa arbeten är svårare att förklara än andra. Vårat låter ganska enkelt när man säger det, vi bygger hus. Men det är naturligtvis bara halva sanningen. För det räcker inte med att ett hus ser bra ut. Det måste hålla, i Sverige ställs husen inför ett tufft klimat med både kalla dagar så som regninga i ett sådant klimat måste husen vara uthålliga och ge dig och din familj ett bra skydd mot allt som det ställs emot en lång tid framöver.

 

Ett kännetecken för oss är att vi inte tummar på kvaliteten. Omsorg i exempelvis materialval är minst lika viktigt som ett gott hantverk. där du som kund kan föra en bra dialog med oss om era respektive önskemål, där vi skall vara lyhörda och ta hänsyn till dessa.
Carpenter i Mälardalen AB grundades år 2004 och har funnits som handelsbolag sedan 1998.  Idag omsätter företaget cirka 70 mkr och har närmre 18 anställda, med många duktiga under entreprenörer till godo. Företagets inriktning är nyproduktion av bostäder samt ombyggnationer och reparationer. Carpenter är etablerat i Mälardalen och har säte på Tunbytorp. Där håller vi hus i egen byggda lokaler, som ger oss och dig en bra översyn över hela produktions förloppet.

För oss är kunden alltid i fokus och vi har stor respekt för din idé - du får alltid sista ordet. Vi kan hus. Vi vet vad som är rätt och fel, och hur man bygger för framtiden. Men det är din idé och din dröm vi förverkligar. I slutändan är det alltid dina önskemål som styr. Oavsett om det handlar om mindre detaljer i huset, eller om projektet i sin helhet.

Att anlita Carpenter i Mälardalen AB innebär trygghet, enkelhet och tillgänglighet. Våra medarbetare har den lokala förankringen, men också tillgång till vår samlade erfarenhet. Våra snickare är självgående och har yrkesbevis.

Vår affärsidé

-    Är att samordna samt utföra byggnadsprojekt med totalansvar. Vi ska vara ett modernt och serviceinriktat byggföretag med fokus på byggservice och entreprenader.
-     Vi ska vara en aktiv del i uppförande av energi – och miljövänliga byggnader för en effektiv energianvändning.
-     Vi ska skapa långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners, det ska vara lönsamt att anlita oss.

Vår Historia om familje företaget

Började 1992 året då entreprenören Enes Bilalovic kom till Sverige efter att ha flytt från krigets balkan, för att säkerhetställa en framtid för både sig och sin familj, Enes med familj var tvugen att fly då framtidsutsikterna på Balkan inte längre fanns, med ett hem slaget i spilror i spåret av kriget, varför valde då Enes med sin familj Sverige som land? ett Sverige med ett sådant klimat? ett Sverige för familjen helt okänt land med knapphändig information om, förutom att Sverig erbjöd chansen till ett nytt liv, en ny början en chans att bygga upp om inte hela men åtminstånde ett fragment av det tidigare och säkra livet på Balkan, men det skulle krävas hårt arbete, hårdare en någonsin det skulle krävas att jobba ikapp en halvt liv för att fortsätta där livet en gång i tiden tog stopp när kriget bröt ut. idag 26 år senare med en välmående familj med vuxna barn samt barn barn fick både Enes och resten av familjen ett liv dem enbart kunde drömma om.

 

About us in English

Läs mer om oss