Om Carpenter i Mälardalen

Vissa arbeten är svårare att förklara än andra. Vårt låter ganska enkelt när man säger det: Vi bygger hus. Men det är naturligtvis bara halva sanningen. För det räcker inte med att ett hus ser bra ut. Det måste hålla, med hänsyn till allt som kan påverka livslängden.

 

Ett kännetecken för oss är att vi aldrig tummar på kvaliteten. Omsorg i exempelvis materialval är minst lika viktigt som ett gott hantverk.
Carpenter i Mälardalen AB grundades år 2004 och har funnits som handelsbolag sedan 1998.  Idag omsätter företaget cirka 70 mkr och har närmre 30 anställda. Företagets inriktning är nyproduktion av bostäder samt ombyggnad och reparationer. Carpenter är etablerat i Mälardalen och har säte på Tunbytorp. Där håller vi hus i egna nybyggda lokaler.

För oss är kunden alltid i fokus och vi har stor respekt för din idé - du får alltid sista ordet. Vi kan hus. Vi vet vad som är rätt och fel, och hur man bygger för framtiden. Men det är din idé och din dröm vi förverkligar. I slutändan är det alltid din vilja som styr. Oavsett om det handlar om mindre detaljer i huset, eller om projektet i stort.

Att anlita Carpenter i Mälardalen AB innebär trygghet, enkelhet och tillgänglighet. Våra medarbetare har den lokala förankringen, men också tillgång till vår samlade erfarenhet. Våra snickare är självgående och har yrkesbevis.

Vår affärsidé

-    Är att samordna samt utföra byggnadsprojekt med totalansvar. Vi ska vara ett modernt och serviceinriktat byggföretag med fokus på byggservice och entreprenader.
-     Vi ska vara en aktiv del i uppförande av energi – och miljövänliga byggnader för en effektiv energianvändning.
-     Vi ska skapa långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners, det ska vara lönsamt att anlita oss.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med lokala aktörer i Västerås både små och stora inom El,Vatten,Vent,Rör, Målning m.m.

 

About us in English