Hyr din bostad av oss

Som vår hyresgäst vill vi att ni ska ha ett tryggt boende, i ett trivsamt hus i ett bra område. Våra nybyggda hyresrätter håller en hög kvalité och tack vare ett medvetet arbete för att minska produktionskostnaderna har vi haft möjlighet att genomföra materialval som höjer standarden. Att bo i en av våra hyresrätter medför att du bor bekymmerfritt och komfortabelt.

Som vår hyresgäst vill vi att ni ska ha ett tryggt boende, i ett trivsamt hus i ett bra område. Våra nybyggda hyresrätter håller en hög kvalité och tack vare ett medvetet arbete för att minska produktionskostnaderna har vi haft möjlighet att genomföra materialval som höjer standarden. Att bo i en av våra hyresrätter medför att du bor bekymmersfritt och komfortabelt.

Bostäder i Skultuna

I Skultuna har vi just nu 28 lägenheter samtliga bestående av fyra rum samt kök. Första etappen stod klar våren år 2014 och den andra etappen cirka ett år senare. Lägenheterna är moderna och samtliga utrustade med egen tvätt/tork möjlighet, välutrustat kök, öppna ytor och generösa fönster för ett behagligt ljusinsläpp, allt detta för att hyresgästen ska trivas i sin bostad.

Lägenheterna i Skultuna har samtliga utrymmen ekparkett, och tapetserade väggar. Badrummet har helkaklade väggar och helkaklade golv i färger som är moderna, badrumsinredningen håller hög standard och levereras från en av våra största tillverkare inom badrumsinredning. Kökets vitvaror är rostfria och du kommer ha en diskmaskin, inbyggnadsmikrovågsugn, häll och inbyggnadsugn.  Stora fönster släpper in ljus och två balkonger (övre plan) eller terrasser (nedre plan) medför att du gärna tar en kaffe utomhus. Samtliga lägenheter har stora förråd.

Bor du i någon av våra lägenheter i Skultuna har du dessutom närhet till bra skolor, grönytor, badhus, Skultuna mässingsbruk. Kommunikationen in till Västerås är mycket bra och stationen för lokaltrafik ligger bara några hundra meter bort.

Bostäder på Skälby

På Skälby i det trevliga villaområdet Kartbladet erbjuder Carpenter idag 24 fina hyreslägenheter. Lägenheterna stod färdiga våren 2016. Kartbladet är ett mycket attraktivt område, med närhet till skolor och trevliga grönytor har Skälby snabbt blivit ett populärt område för familjen.
I varje huskropp finner du fyra lägenheter, två i botten plan och två på övre plan. Samtliga lägenheter innehåller fyra rum och kök där samtliga bekvämligheter finns i bostaden.

Bostäder i Äppelparken Hallstahammar

Sommaren 2016 tog Carpenter första spadtaget för 54 lägenheter i Hallstahammar. Lägenheterna kommer samtliga upplåtas i hyresrättsform där vi räknar med att kunna ge tillträde till den första etappen hösten år 2017.

I den första etappen kommer vi erbjuda fyra lägenheter med två rum och kök, 28 lägenheter med tre rum och kök samt 4 lägenheter bestående av fyra rum och kök. Etapp två beräknas påbörjar hösten år 2017 där större delen av bostäderna kommer vara tvårumslägenheter, det kommer också erbjudas två större lägenheter på cirka 110 kvm.

Uthyrningsprocessen för etapp två Äppelparken påbörjas vintern 2017.

För mer information kontaktas www.bostadvasteras.se
Varmt välkomna att göra en intresseanmälan. 

Skälby Tvättmaskinen 6 - 9

Vintern 2018 kommer 24 nya hyresbosäder stå inlyttningsklara i kvarteret Tvättmaskien på Skälby. Lägenhetstorlekarna kommer variera, vi kommer kunna erbjuda ettor, tvåor, treor samt fyror. Till alla lägenheter kommer vi erbjuda en parkeringsplats i carport. Uthyrningsprocessen beräknas påbörjas sommaren 2018. 

Vi ställer krav

För att bli vår hyresgäst ställer vi några mindre krav.

•    Vi vill att hyresgästen har ett fast arbete.
•    Vi vill att hyresgästen ska vara fri från tidigare betalningsanmärkningar.
•    Vi vill att hyresgästen har en fullvärdig hemförsäkring.
•    Vi vill att hyresgästen uppvisar referenser från eventuell tidigare hyresvärd.
•    Vi vill att våra hyresgäster ska visa hänsyn till varandra och ha respekt för att de bor i ett flerbostadshus.

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst.

 

Gör en intresseanmälan nedan

 
Fyll i kod i rutan ovan