Hyr din bostad av oss

Som vår hyresgäst vill vi att ni ska ha ett tryggt boende, i ett trivsamt hus i ett bra område. Våra nybyggda hyresbostäder har en hög standard med moderna materialval. Att bo i en av våra hyresbostäder medför att du bor bekymmerfritt och komfortabelt.

Som vår hyresgäst vill vi att ni ska ha ett tryggt boende, i ett trivsamt hus i ett bra område. 

Bostäder i Skultuna Kv. Tibble

I Skultuna har vi 28 lägenheter samtliga bestående av fyra rum samt kök. Första etappen stod klar våren år 2014 och den andra etappen cirka ett år senare. Lägenheterna är moderna och samtliga utrustade med egen tvätt/tork möjlighet, välutrustat kök, öppna ytor och generösa fönster för ett behagligt ljusinsläpp, allt detta för att hyresgästen ska trivas i sin bostad.

Lägenheterna i Skultuna har samtliga utrymmen ekparkett, och tapetserade väggar. Badrummet har helkaklade väggar och helkaklade golv i färger som är moderna, badrumsinredningen håller hög standard och levereras från en av våra största tillverkare inom badrumsinredning. Kökets vitvaror är rostfria och du kommer ha en diskmaskin, inbyggnadsmikrovågsugn, häll och inbyggnadsugn.  Stora fönster släpper in ljus och två balkonger (övre plan) eller terrasser (nedre plan) medför att du gärna tar en kaffe utomhus. Samtliga lägenheter har stora förråd.

Bor du i någon av våra lägenheter i Skultuna har du dessutom närhet till bra skolor, grönytor, badhus, Skultuna mässingsbruk. Kommunikationen in till Västerås är mycket bra och stationen för lokaltrafik ligger bara några hundra meter bort.

Bostäder på Skälby Kv. Kartbladet

På Skälby i det trevliga villaområdet Kartbladet erbjuder Carpenter idag 24 fina hyreslägenheter. Lägenheterna stod färdiga våren 2016. Kartbladet är ett mycket attraktivt område, med närhet till skolor och trevliga grönytor har Skälby snabbt blivit ett populärt område för familjen.
I varje huskropp finner du fyra lägenheter, två i botten plan och två på övre plan. Samtliga lägenheter innehåller fyra rum och kök där samtliga bekvämligheter finns i bostaden.

Bostäder i Äppelparken Hallstahammar

Hösten 2017 stod första etappen med sina 36 bostäder färdig. Cirka 6 månader senare färdigställdes den andra etappen bestående av ytterligare 18 bostäder. I kvarteret finns lägenheter med variernade storlekar, från 2 rok tilll 5 rok. Bostäderna har närhet till grönområden, bra skolor och med en bilfärd på cirka 15 minuter befinner du dig i köpkvarteret Erikslund Västerås. 

Bostäder på Skälby Kv. Tvättmaskinen 6 - 9

Vintern 2018 färdigställdes 24 nya hyresbosäder i kvarteret Tvättmaskien på Skälby. Lägenhetstorlekarna är ettor, tvåor, treor samt fyror allt från 35 kvm till 87 kvm. Till alla lägenheter kommer vi erbjuda en parkeringsplats i carport. Uthyrningsprocessen beräknas påbörjas sommaren 2018. 

Bostäder i Hallstahammar Östra Nibble 6

Våren 2019 färdigställdes del etapp 1 av 3 i Hallstahammar på Östra Nibble 6 där vi hyr ut lägenheter från 2 rok till 4 rok, vi kommer fortsätta med etapp 2 och 3 också lägenheter i varierande storlekar samt skall det bli totallt 48 lägenheter.

 

Bostäder på Gäddeholm

Våren 2020 planeras färdigställande av lägenheter på Gäddeholm lägenhetrna kommer likdär som andra områden variera i storlek.

Vi ställer krav

För att bli vår hyresgäst ställer vi några mindre krav.

•    Vi vill att hyresgästen har ett fast arbete.
•    Vi vill att hyresgästen ska vara fri från tidigare betalningsanmärkningar.
•    Vi vill att hyresgästen har en fullvärdig hemförsäkring.
•    Vi vill att hyresgästen uppvisar referenser från eventuell tidigare hyresvärd.
•    Vi vill att våra hyresgäster ska visa hänsyn till varandra och ha respekt för att de bor i ett flerbostadshus.

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst.

 

Gör en intresseanmälan idag via

Ni kan registera ett konto på Bostad Västerås hemsida som är www.bostadvasteras.se därifrån kan ni

då anmäla till intresse för samtliga av våra områden när det kommer ut lägenheter där att hyra ut.