Bygga hus

Hos oss på Carpenter finns ingen huskatalog. Istället får du som kund tillsammans med vår arkitekt rita och utforma ert drömhus. Vår arkitekt lyssnar på era idéer och förslag, tittar på era inspirationsbilder och därefter skissar fram ett husförslag som kan passa er. Alla Carpenters hus är unika då varje familj har sina tankar och idéer om hur deras drömhus ska se ut. 

 

Alla våra hus tillverkas i egna produktionslokaler. Husblock samt takstolar tillverkas i den egna verkstaden och levereras sedan till platsen där huset ska stå. Vi producerar även lösvirkeshus där processen är snarlik. För Carpenter står miljö och energi i centrum när våra hus tillverkas. Våra ytterväggar byggs alltid med fyrskiktsisolering detta för att minska vår miljöpåverkan.

Carpenter söker alltid efter ny teknik och nya lösningar inom byggnation. Vi strävar efter att ha kunskapen för det som är aktuellt just nu och även gardera oss för vad som komma ska.

Att bygga ett hus är en av de största investeringar man gör i livet, därför står kunden alltid i fokus. Vi lyssnar på kundens önskemål och ser till att så gott det går uppfylla kundens husdrömmar.  Att bygga nytt ger dig friheten att utforma ditt boende som du vill och utifrån dina idéer. Ett nybyggt hus är mer än ett tillfälligt projekt. Det är starten på något nytt, och för många en livslång dröm som går i uppfyllelse.  

Om du går i hustankar är du varmt välkommen att höra dig till oss så berättar vi gärna lite mer om vår husprocess.